Sakit bawah perut

Saya nak tnya dah 2 hari saya sakit bawah perut..kandungan saya baru masuk 11 week..hari pertama sakit bahagian bawah kanan tapi harini sakit belah kiri dan kadang2 belah kanan..ad sapa2 ad pengalaman macam saya tak? #firstmom

2 Các câu trả lời

better pergi scan ovary awk sebab macam saya Dr bagitahu sebab rahim saya rendah sikit sebab tu kerap sakit dan at least awk boleh take precausion selepas tu. baby takde masalah apa cume awak akan rasa susah nak bergerak n memang tak boleh lasak langsung.

9mo trước

owh yaka faham2..sebelum ni doc pernah ckp yg rahim saya terbalik..tak pasti sbbtu ke jadi kerap sakit..terima kasih sbb share info..Next week baru nak pergi scan utk 12 week

dah pergi scan ke?

9mo trước

last scan haritu time 8 week nampk janin n heartbeat