Baby kurang gerak 37 w 4 d

Saya nak tanye perlu ke sy ke hospital sbb bby kurang gerak sllunya wlupun tgah hari kurang gerak bila petang bby aktif....#pleasehelp #firstmom

6 Các câu trả lời

Klau risau pg je. Tp saya masa 38w2d haritu rasa baby kurang gerak pagi tengahari camtu. Cuit2 pun dia gerak skali pastu diam. Saya pg scan kat klinik swasta smua normal jantung pun normal, air ketuban ckup. Doctor kata baby tengah tido. Pastu bila dah petang 6-7pm camtu baru la start dia active balik dah bngun tido kot🤣 so kalau sis was2 pg je scan ke hospital ke. Baru la rasa lega bila baby ok

jika sis risau..baik.pgi...mcm.sy...aritu mcm 2...sbb kbnyakkn da sarat ni bby mmg kurang gerak sbb da padt...kdg dye gerak slow jee...cuma kite kne rajin usik2 dye usap.dye...nnt.ok...mcm sye...pastu mlm tu...aktif blik...kdg bby ni tdo...huhuhu....sy minun air sejuk...bru dye bgon...goncang2 dye skit

8mo trước

sama2

dah berapa kali kick harini sis ? dah try minum air sejuk atau manis ? kalau rasa tak sedap hati better pergi je hospital

better pergi hospital kalau anak dah rasa kurang gerak n risau... sebab kita tak tahu apa yg jadi di dalam perut ...

dah mnum air sjuk dh mkn aiskrim.....sblm ni pernah jdi tpi bby ok...cuma bila dh nk dkt due jdi risau

klu sy kacau goyang dy pggil bby bgun gerak🤣🤣

8mo trước

sma2