Detail scan

Saya nak tanye.. detail scan nie nt kite kew mtk nk buat atau doktor sndri dh thu?

2 Các câu trả lời

Oh bahasa ku. Ingatkan Kew tu Kewangan sbb saya tulis nota shortform Kew. 3 kali baca baru faham. Ha ha. OK jawab soalan, kita sendiri yg nak buat. Doktor KK akan kata ok jika kita bertanya boleh ke tak

kalau ad rezeki lebih boleh buat detail scan di klinik swasta, survey klinik yg ada buat and set appointment.. sbb gov takkan buat detail scan