makan satau

Hello Saya nak tanya Sekarang pregnent masuk 12 minggu Boleh tak ya makan satay ayam atau lembu

18 Các câu trả lời

Saya pun ada makan satay juga sebelum ni. Alhamdulillah takde apa2. Cuma tak cicah dgn kuah kacang sgt sbb takut angin badan

Boleh je sis. Sy time pregnant kerap je makan sate. 😂 Ni dah pantang sume bnda yg sdap2 xdpt nk mkn.

sedap tu satay...janji masak betul sataynya ok...elok ambik bersama timun😊

Boleh je satay xde msalah..sy slalu beli kat psr mngu..kulit ayam pm sy mkn

Makan la..sy dulu makan satey kambing..huhu..

Thank answer all mommy 😘 😘

Boleh je sis. Janji yg betul2 masak.

Makan lah siss slagi boleh mkn😂

Kalau puan alergik elakkan.

Saya makan je.