susu badan

Saya nak tanya...saya ada kawan...kami pregnant masing2 anak first....saya dah 32 minggu 5 hari dia pulak dalam 4 bulan nak masuk 5...tapi dia cakap breast dia sakit lepas tu dah ada susu...tapi saya tak ada macam tu...adakah ini perkara yang patut membimbangkan saya?

10 Các câu trả lời

Setiap org berbeza. Ada yg cepat keluar susu, ada yg tak. Mungkin boleh try consume milk booster macam kurma kering dari sekarang.

Xperlu bimbng pon..Ade yg kuar cpt susu ade yg lmbt..Sye lpas bersalin baru kuar..Jgn stress2

5y trước

Wc

Semua org xsama sis. Saya 3kali bersalin, slps 3,4 hari bersalin baru ada susu..

Xperlu bimbang,rezeki org lain2 😊 Lps bersalin akan ade jugak 😊 rileks k.

Saya pun 5bulan dah keluar susu.. sampai sekarang sakit berdenyut².. huhu

Stiap org bze sis.. sy dah bsalin bru ade susu..

Yes. Ada setengah org cepat ada lambat.

saya da besalin baru ada susu sis...

Sy 6bulan br keluar susu

Sy 5 bulan dh ada