Hye mom.. Usia kandungan 10 minggu..

Saya nak tanya, usia kandungan 10week apa perubahan tubuh badan ye..? Saya dah 10week tapi macam takde perubahan apa pun.. Kadang saya terpikir betul ke sis ne mengandung🤭🤭🤭#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Hello dan hai. Perut saya dr sebelum kahwin sampai 24 weeks ni cuma nampak beza mcm buncit sedikit lepas makan. Berat menurun 500-700g setiap bulan masa check up walaupun makan ikut selera badak 😅 paling ketara breast dgn nipples membesar. lain org lain perubahan. Cuma sy dapat rasa lah masuk 24 weeks ni perut mcm slow slow naik. Sbb pakai skinny jeans dh ketat 😂

Hello mommy. Perubahan ketara saya, bahagian breast and nipple. Perut nampak buncit sebab bloated 🥺 berat badan 1st trimester, turun mendadak sebab alahan teruk. Tengok orang juga kot sis. 🤗