5bulan hamil

hi . Saya nak tanya ubat batuk jenama prospan okay tak makan ? Sayaa batukk sampai rasa sakit perut . Bahaya takk

2 Các câu trả lời

Sis dtg je kk..inform doktor sbb haritu saya batuk2 selsema then doktor tolong check tekak semua ..bagi pil ,sekejap je dah okay🤭🤭...kalau ubat batuk luar tu x pasti lagi okay ke tak😅

semua ubt kena dpt consultation doctor dlu masa mengandung. nak2 lagi ubat batuk. pg je kk, ckp batuk teruk. nnti die bagi ubat pil. x bgi ubt air.