Ubat batuk semasa hamil

Hai nak tnya ibu hamil 2nd trimester boleh ke makan ubat batuk prospan? Selamat ke? Ada yang ada experience x

Ubat batuk semasa hamil
5 Các câu trả lời

saya dari 5 minggu sampai ke 22 mimggu batuk non stop . ubat batuk tak boleh amik sebarangan . sye just makan gula gula berangin . dokter yg suggest . org lain alahan muntah2 saya alahan batuk non stop

sy checkup dkt private mmg doc ckp ubat batuk ni je yg sesuai utk preggy mommies. sy pun masa anak 1st mmg makan ubat batuk ni je. ni pregnant anak no 2 pun aritu batuk2 mmg consume ubat ni

1y trước

aah ikut yang dekat botol tu ade tulis. mmg ikut situ je. ubat batuk ni ok. cuma nya lambat skit la sbb dia natural

Sy batuk haritu jumpa doc di klinik luar kena bagi ni jg. Tp sy takut nak consume. Sekali ja. Then sy bancuh sendiri air honey lemon suam. Ada reda batuk, dan tak batuk lg skrg.

saya batuk berkahak, doktor bagi bromhexine tab 8mg tp blm on antibiotik. Kalau tak reda kena jumpa doktor smula

kena rujuk Dr sis