Botol susu

Hi, saya nak tanya tips bagi susu botol kat anak. Anak saya dah 2 bulan nk masuk 3bulan. Tapi xnak isap botol. Saya nak kena kerja. Bila bg botol je menangis. #ingintahu #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Boleh try pigeon wide neck bottle. Haritu anak saya pon ada masalah taknak isap botol walhal since newborn saya terpaksa bagi botol sebab first mom selalu salah latch masa menyusu badan dan baby menangis kelaparan. Try lah sis, ramai good review juga guna bottle ni :)

8mo trước

okayy sis.. esok sy nak beli. harap anak minum. nk keja pun tak tenang..