Susu badan cair

hi saya nak tanya. susu badan saya makin hari makin kurang dan cair😔 apa patut saya buat ya ? adakah sebab effect saya cucuk depo? ada sesiapa boleh bantu macamana nak banyakkan susu badan dan pekat ? 😞#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

Saya pon susu bdn skit, saya ambek milkbooster mamom, lps consume ni susu tk byk tp saya perasan susu dh pekat, alhamdulillah walopon tk dpt fully bf anak, tp saya tetap pam n kdg2 df, sbb even skit pon khasiatnya tggi utk baby kita😊(husband sllu bg support utk pam jgk even skit, susu ibu plg berharga bg baby)

myb ibu boleh mkn syur yg sesuai utk pekatkn susu tu...