SkinCare

Saya nak tanya skincare product yang ada AHA/BHA tu selamat tak untuk pregnant mommy?

2 Các câu trả lời

Elakkan. Pregnant women kalau boleh elakkan 1) retinoids/retinol 2) BHA 3) salicylic acid 4) chemical sunscreen e.g oxybenzone, octinoxate, octisalate, homosalate 5) paraben (propyl, butyl, isopropyl, isobutyl and methyl parabens) 6) Hydroquinone P/s: tapi ada ingredients cth: AHA low % boleh je guna. sebaiknya consult dengan gynae tanya okay tak product tu

Sy try up status ni ea... mg ada yg nmpk feed ni dan blh mmbri jwpn...hrp ada yg sudi mmbntu sis...t8 cRe mommies 😉