sembelit lepas pantang

saya nak tanya sembelit bila akan berakhir , saya dh 50 hari still sembelit , sampai bila ye sembelit akan sembuh dengan sendiri tanpa makan ubat

1 Trả lời

ikutkn smbelit sekejp je. tpi cuba beli ubat smbelit dkt farmasi (kotak warna ungu), nnti dia akan okay semula. klu tk cuba tngk cara permakanan awk semasa berpantang tu. biasa bidan orng lama, tk galakkan masa pantang makan nasi dgn kuah banjir. ini atas pengalaman saya haritu la.