Tentang anak baru mula makan

Saya nak tanya, selalunya kalo anak 6 bulan yang baru start makan. Berapa hari kalo tak buang air besar normal?#firstbaby #seriusnanya #bantusharing #bantusharing #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

bila ank dh makan, factor utama kena tgok, minum air masak secukupnya x? ada bagi 2 carbo dlm meal x? bagi complete meal x? kalau x berak dlm 2 3 hari and xde meragam still normal je. cuma perlu bagi minum air masak secukupnya and bagi mkn dragon fruit utk lancarkan sistem buangan.

1y trước

okay. terima kasih