Pregnant cari kerja

Saya nak tanya saya baru pregnant 7minggu. Sy nak cri kerja. Ad ke office yang terima perempuan pregnant bekerja. Ad idea tak

2 Các câu trả lời

Tbh agak sukar sbnrnya. Sbb syarikat akn rugi jika hire employee yg dlm keadaan mcm sis. Dan sis pun akn ada mslh dgn performance kerja (kerap cuti sbb checkup, cuti bsalin). Sy sarankan buat side income dari rumah (dropship, baking, crafting, etc)

2y trước

Tulah.. skrg mmg sy buat jual online. Tp tulah jualan suam2 kuku. Ingt nk cri kerja dpt backup pendptn