Pengiraan baby

Hi saya nak tanya, saya baru 29minggu. Untuk pengiraan pergerakan baby kena kira tendang baby kuat je @ gerakan halus pun dikira juga. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Tendangan yg kuat, yg puan boleh rasa dalam apa keadaan position puan. Even dia berpusing sekali pun tapi klau puan rasa kuat, dikira 1 kick.

tendangan kuat yg byk kali. bila dia mengeliat atau main2 dkt dlm tu.