Result Gula Dalam Darah Tinggi

Saya nak tanya pendapat mummies dlm group ni. Saya berumur 36 tahun, baru pregnant 3 bulan, anak ke3. Tadi pegi kk utk minum air gula. Baru sekejap td misi kk call bagitau yg result gula dlm darah sy tinggi . So esok kne datang amik darah. Ade sesape yg ade pengalaman mcm ni tak? Risau nyeee.. Boleh share tak. Tq

3 Các câu trả lời

Ohh. Ada history diabetic ke? Klu xde mungkin pembawakan dan faktor umur semasa mengandung. Klu x serius. Dr biasa akan suruh diet je. cek BSP 1 hari 4x..

4y trước

Sblm ni 2 anak xde diabetic, mngandung yg ke3 ni sangkut gdm plk. Skrg doc dh on metformin + sy kne kontrol diet.