Ada yg pernah mengalami?

Hi saya nak tanya, normal ke kalau scan 8w nampak kantung and masih tak nampak baby? Masa 5w saya pergi scan, just nampak kantung je, kecil..ni dah 8w saya repeat scan kantung saya besar tapi tak nampak baby.. Ada tak yang pernah mengalami?saya risau + takut..saya ttc almost 3yrs.. Apa patut saya buat?ada suggestions?

1 Trả lời

Blh tunggu 2w lg. InshaAllah ada rezeki. Folic acid jgn tinggal

2y trước

InshaAllah jgn risau, pkir yg baik2 saja ya. Kdg2 ada yg lmbt nmpk. As long as xde spotting or apa2 yg berkaitan.