lendir pekat

hi saya nak tanya ni lendir tanda nak bersalin ke atau apa ye? btw saya dh 34week, sebelum ni takpernah keluar mcmni

lendir pekat
6 Các câu trả lời

saya pun mcm ni jgk 33weeks..lgi2 kalau minum air sejuk,slepas brsama suami ,and letih pon akan keluar mcm ni,..time hari2 biasa ok je,xgatal dan xberbau

Biasanya lendir ni keluar sbb lepas bersama suami. 2 @ 3 hari mcmtu mmg akan turun dgn kputihan. Sbb suami pancut dalam 🤣

Ni keputihan. Normal. Saya pun macam ni masa 26weeks. Ramai cakap gbs. Tapi doctor kata normal je

sy biasa keluar mcmni klau² lps bersama suami 😁 , sy pun 34w jugak skrg

Saya keluar mcmni bila lps bersama suami.lps tu ok je.xde bau n warna plik pon

ni keputihan sis