LENDIR PEKAT

maaf bertanya saya dh 32week, ttbe keluar lendir mcmni, pekat sungguh.. ini keputihan ke atau tanda bersalin ya tapi takde darah pulak?..#firstbaby #firstmom #pleasehelp

LENDIR PEKAT
2 Các câu trả lời

kalau ade rasa contraction atau pecah air ketuban baru pg hospital. nmpk mcm keputihan je ni. tpi kalau ade tanda bersalin pi je hospital.

2y trước

okay sis terima kasih banyak ttbe saya rasa mcm pulas perut mcm nak cirit birit pulak skrng..

tgk mcm keputihan ..klu rasa was² cuba g klinik cek..rujuk pd doktor..

2y trước

terima kasih sis sudi jawab ..