Baby songsang masa scan 34w 6d

Saya nak tanya mommies2 yg ada pengalaman baby songsang and mcm mana dgn proses ECV berjalan dgn lancar atau sebaliknya? Takut + nervous semua ada sbb ni first time pregnancy 🥺 Saya dah try buat sujud lama at least 10 minit tu, ada ke cara lain yg boleh membantu kepala baby pusing ke bawah? and masih sempat lagi ke ya sebelum saya kena ECV 36w nanti 😰 #ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Ada orang kata ubah pusing sampai 36w 🤔. maaf saya cakap macam tu.