Pengalaman ttc

Saya nak tanya, mommies yg ttc .. seawal berapa hari mommies buat urine test before period dtg and result positive ? or tunggu je lewat baru test ? .. just nak mommies share your experience 🤗🤗🤗

7 Các câu trả lời

kalau saya, seawal 10 hari sebelum period dah nampak result positif. cek upt sebab perut cramp dan sakit breast 😊

sy lewat 7 ari da test tapi samar..tgu lg smggu sy test lagi n dah terang..kiranya lpas lwat 14 ari trang lg la..

tnggu lewat period . test d awal pgi . urine pertama . klau jnis period tk regular test lh slps 2mnggu lewat

Sy period tak regular Period tak datang sebulan lebih baru check. Rupanya dah 4weeks preggy masa tu.

baru lewat 5 hari da test sbb bau menumis je muntah dan demam2😊

Sebaiknya tggu lewat period trus sis

tunggu lewat period terus test.