Lendir merah

Saya nak tanya.. memang perlu ye keluar lendir merah itu dahulu untuk tanda bersalin.. saya ada tanda2 bersalin.. tpi tiada keluar lendir merah tu.. sy dah 37w...38w kne serah diri .. kalau boleh tak nak serah diri..

2 Các câu trả lời

Tanda2 bersalin - Contraction yang kerap - Air ketuban leaking atau pecah - Blood show - Pergerakan baby kurang daripada 10x. *Cukup ada salah satu tanda, pergi PAC. Tak perlu tunggu semua tanda baru nak pergi.

Tak. Tanda bersalin tiap orang lain asalkan ada tanda2 yang di sebut oleh doktor atau info dalam buku pink.