Hb low..

saya nak tanya .. mcm mana nak bagi HB naik .. asyik turun jaaa ? xnaik2 HB .. dah makan mcm2 dah untuk HB naik tapi still turun ? ada dak yg sama dgn sy ?

1 Trả lời

Kurangkn minum caffien & teh . Bnykkan minum air kosong , horlicks , makan bayam , brokoli , mkn daging lembu , makan kerang , makan buah kurma , buah tin , kacang badam , makan telur separuh masak .

5y trước

sy minumm jgak jus mamariam .. 2x sehari .. pg n mlm .. 2sudu ..