Masalah keputihan

Saya nak tanya masalah keputihan yang banyak tu maksudnya banyak yang mcm mane ye??? And saya harini keputihan putih jernih mcm air je. Esok keputihan tu mcm sticky mcm tu mcm chew gum dah tgk. Esok lg keputihan tu putih jernih balik. Esok lg keputihan tu jadi kuning tp kering. Jadi say confuse. Saya sekarang dah 8 bulan. #FirstPragnancy

1 Trả lời

Mcm saya hritu trus jmpa doc sbb dia mula nak color kuning lepastu doc ckp tkde apa2 dia bagi ubt bagi msuk dkat dlam kmluan and pastu alhamdulilah okay dh kputihan dah better dah tkda