Due date lari jauh dari first scan

Hi saya nak tanya. Masa 7w saya ada pergi scan and due date 24/11 then 10w saya scan lagi untuk buka buku pink. Eh tiba2 masa scan ukuran baby dah 11w4d and due date 11/11. Ada tak sesiapa pernah ada pengalaman macam ni?

2 Các câu trả lời

Normal awak. Itu hanya EDD sahaja. Plus minus 2 weeks. Saya sendiri ada 3 EDD tapi bersalin bukan dalam 3 date tu.

1y trước

Terima kasih. Saya risau sebab dr cakap beza dates tak boleh lebih 7 hari

kita sama la sis due 11/11 🥰