Hai semua mama

Saya nak tanya macam mana ya nak kurangkan bengkak kaki.? Kejap surut, kejap bengkak balik. 😢 dah ikut dah cakap nurse masa duduk kaki jangan tergantung, masa tido tinggikan kaki. Tapi bengkak jugak. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy pun ad masalah kaki bengkak jugak seawal kandungn 5bulan lgi.. tp wktu tu kaki bengkak sbb naik kreta pegi tempat jauh2.. bila trun dri kreta jln2 rehat shari dy surut blik.. wktu kndungn awl 7bln hri tu ad bengkak teruk jgk.. xpasti sbb ap.. msa tu pun bnyk urusan kena gi sana sini.. tp lps tu sy aml tinggikn kaki stiap kli tido alhmdulillah membaik dy.. smpai skrg alhmdulillah xde bengkak lgi.. klu ad pun skit kt jari2 kaki itupun time bngun tido.. xsure jgk ka sis tips yg lain😅 sbb lain bdan lain pula kan ... sabar yer sis

Hai mommy. Bekerja ye? Kalau saya alami masa saya bekerja. Memang senang kena bengkak kaki. Lagi masa saya bekerja kena ot selalu. So susah nak elak