Kiraan Tendangan Babh

Saya Nak Tanya , Macam Mana Nak Kira Tendangan Baby Dalam Perut Yea ?? Contoh Dalam Satu Masa Tuh , Dye Kick Banyak Kali , So Setiap Tendangan Tuh Kena Kira Or Kira 1 Kali Jer ??

2 Các câu trả lời

sebenarnya dlm satu masa, tak kira berapa minit, baby gerak bnyk2 tu tetap kira sbgai 1 kali pergerakan. Tggu 30 minit untuk kira gerakan ke 2. Perlu risau jika baby lgsung tak bergerak dlm 2 jam.

4y trước

Ouhh Macam Tuhh .. Terima Kasih .. Saya Tak Tau Pown .. Saya Dah 27 Weeks .. Tapi Nurse N Doc Takder Cakap Apa² Pasal Kiraan Tendangan Baby Pown .. Tapi Saya Tengok Ramai Yg Cakap Kena Kira Tendngan Baby .. ahaaa Sbb Tuh Saya Tanya .. Terima Kasih Untuk Informasi ..

kalau sy cara sy kira, contohnya dia kick pda jam 1 sbnyak 2 kali sye tick kat kertas sbnyak 2 kali..

3y trước

ye sis klo jam 2 dah ckup.kick dy.. tulis jam 2