Bantal tang sesuai untuk bayi

Saya nak tanya macam mana nak elak flat head. Baby sebaiknyq tidur pakai bantal atau macam mana ?

2 Các câu trả lời

Baby tak perlukan bantal. Just kerapkan tukar posisi baby. Plus flat head ni normal dan common. Usually bentuk kepala anak akan kembali kepada bentuk asal bila anak dah mula pandai meniarap. But gradually akan okay bukan instant result.