Opk double line

Saya nak tanya, last sye cek opk haritu 26.2 lepas tu sye tak cek opk sbb dah hbis n sye anggap 27 tu dah samar tpi harini sye cek opk msih dua line, mknenya saya belum ovulasi la kan? dah cek upt -ve#bantusharing #SeriusTanya #ingintahu

Opk double line
1 Trả lời

maksudnya OPK sis +ve 5 hari dah ya? last period bila? kalau ikut kiraan kalendar, memang sekarang waktu patutnya subur ya? kalau ya, sis keep testing 2x sehari. once dapat je -ve, lepas 24 jam kira hari ovulasi sis. keesokan harinya pulak boleh kira 1 dpo dah.

7mo trước

good luck sis! yang penting, enjoy the process 💜