Susu freezer

Saya nak tanya klo susu yg dah dipam kita ambil dr freezer terus rendam dgn air panas apa effect?

4 Các câu trả lời

mmg mcm tu la sepatutnya. terus rendam dgn air panas utk cairkan ebm dan guna dlm masa sejam

2y trước

air panas mendidih ke? air panas suam suam kuku je. panas yg baru lepas masak tu jgn la. patutnya kena lalukan ke air biasa kejap pastu terus rendam je. tapi selama ni saya rendam terus je. takde effect ke anak pun. Alhamdulillah elok je dia memberat. angin ke apa pun jrg sangat