GBS weeks 37+

Saya nak tanya. Klo gbs baby memang kena tahan ward ke? Ke ada kes yg x perlu tahan ward? Kalau kena tahan ward paling lama and paling sekejap selalu berapa hari? #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Depends. Macam situasi saya baby tak kena tahan. Selalunya yang kena tahan ni sebab ibu tak sempat dimasukkan antibiotic semasa labor jadi kuman tersebut masuk dalam saluran pernafasan baby.

1y trước

Mcm sy pulak, sy dh masuk antibiotics 3 hari. Tp baby kena tahan wad seminggu..

Tiada pengalaman. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat