3 minggu sakit badan pn dh tgl tulang²?

Saya nak tanya kepada ibu di luar sana?? Apa perbesan hamil anak lelaki dan pumpun?? Bap aku dah 2x alhamdulillah semua pumpun...tapi hamil kali nie lain sikit???

1 Trả lời

bg saya. 2kali pregnant boy. sakit badan itu normal sebab baby kan makin membesar. first preg loya teruk. 2nd preg tiada alahan. dua2 kali pregnant muka kusam and kuat makan. lain orang lain cara. nak kepastian laki perempuan sy scan je hehe