BATU KARANG KETIKA HAMIL

Hi, saya nak tanya kalau pregnant ada batu karang tapi bukan dkt pundi kencing sebab baru buat ultrasound pagi tadi. Bahaya ke 🥹 saya 26w sekarang 🥹 #helpme #firstmom #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #mohon_bantu_jawab

1 Trả lời

Saya ada batu karang di hempedu masa pregnant anak pertama. Operate buang time anak dah setahun mcm tu. Kalau tak operate, lama2 sekali akan sakit yang teramat sangat sampai kena ambil painkiller. Kalau ada cara lain yg berkesan selain operation tu, saya tak pasti. Pembedahan tu sekejap je dah sembuh. Ahamdulillah.

11mo trước

Saya tak pasti itu sis. Maybe tengah pregnant Ada rawatan lain .. Sis bole check ngn doctor kat tpt yg buat ultrasound Tu rasanya.