Hamil dan Puasa

Saya nak tanya kalau perut macam berangin ketika puasa normal ka? Terima kasih bagi maklum balas.

5 Các câu trả lời

normal sis.. sye first puasa je boleh..hari ke 2 dan 3 jdi mual..slps sye mebatalkan puasa tgh hari, minum seteguk air, bby bergerak2 happy..alhamdulillah..trpksa la ganti atau fidyah

normal. masa tak hamil pun perut boleh masuk angin, apatah lagi masa hamil. sahur kena banyakkan makanan khasiat ye

Mcm saya makan ubat loya/angin masa sahur, alhamdulillah loya tkde sgt sepanjang puasa

Normal. Sbb mommies kan berpuasa 😁😁😁

Angin la tu.

2y trước

itulaa hari pertama kedua okay ja puasa..masuk hari ketiga angin