Soalan Hari Ini

Saya nak tanya kalau mula period 29 april last period 5 mei berapa usia kandungan saya sekarang ada yang dapat kongsikan?

2 Các câu trả lời

hi saya share cara kiraan usia janin: kira dari hari pertama puan period sampai ke hari ni. jadi puan period 29/4 sehingga ke hari ni 15/6 = 51 hari. untuk tahu minggu, 51 hari bahagi dengan 7 = 7 minggu usia kandungan puan.

kena tau cycle date awak jugk. kalau cd28 hari, dalam 6w5d kot. klau cd3+ , dlm awal 6w atau 5w+