BAJU HOSPITAL

Saya nak tanya kalau Kita beranak hospital swasta perlu ke bawak baju sampai 2,3 helai atau bawak baju masa nak balik je? Sebab planning saya, kalau terberanak awal nak ke kerajaan, kalau terberanak ikut date mcm swasta bagi baru ke swasta. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Selalunya nurse di hospital swasta akan bagi list apa yang perlu di bawa. Macam saya bersalin di hospital swasta rakan bayi. Nurse dah pesan siap2 bawak baju untuk discharge je (baby & mommy). Yang lain semuanya disediakan. Nanti awak boleh tanya nurse

Ikut hospital juga kot. Mcm tempat saya nnt ni bawa baju untuk discharge je sbab spanjang kat spital tu pakai baju spital je..