Pakej CL berapa lama

Saya nak tanya. Ibu2 yang ada pngalaman berpantang, servis CL sbenarnya cukup ke utk 2minggu?#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Kalau anak first & suami or family beri kerjasama, cukup sgt sis 2w tu. Boleh ambil tempoh 2w tu utk belajar cara urus diri & baby. Kalau saya anak first, czer & suami cuma boleh cuti seminggu. My mak ada juga tp dah berumur so saya ambil cl sebulan. Sebab utama is czer tu sis, kalau bersalin normal saya plan nk ambil sekejap juga

1y trước

Okay baik, tmakasihh