Hai semua nak tanya ni

Saya nak tanya ibu2 kat sini. Mggu lepas sy dh check upt 2 kali and +ve. Lepas tu 3 hari tu , sy ada keluar darah mcm period tu. Then harini sy check upt -ve pulak. Mcm mana ye? Confius la #pleasehelp

1 Trả lời

Kalau mcm ni boleh check dgn doktor terus ya. Boleh minta doktor check hCG level melalui darah dan ultrasound scan utk kepastian

3y trước

Scan lepas keluar darah tu ke? Kalau scan lepas tu and kandungan still ada elok dan tk ada bleeding lg, boleh tggu repeat scan semula. Harap semuanya okay