Berapa kali minum susu

Saya nak tanya... Bila anak dah start makan ni... Pengambilan susu dalam sehari selalunya berapa kali ya? Gap antara makan dengan minum susu.. #firstmom

4 Các câu trả lời

anak saya Masih menyusu macam biasa..makan tu makan juga, lepas makan mesti nak susu.. bangun tidur susu dulu baru sarapan..lepas mandi, minum susu lagi then 1st nap.. begitu la sampai tidur

1y trước

Tu lah.. Anak saya pon sama.. Cuma bila dia makan banyak.. Demand utk susu kurang..ingtkan kena lebihkan susu dari makan... Bila tanya banyak pendapat.. Rupanya ikot demand anak... Baru tahu ☺️

https://www.instagram.com/p/CphEDazrkLk/?igshid=YmMyMTA2M2Y= awak boleh follow ig ni, banyak share tentang pemakanan baby ☺️

Saya bf. Anak saya nyusu masih kerap. Makan, minum. Susu. Saya ikut kehendak dia.

Bawah 1 tahun penyusuan masih menjadi keutamaan. Ikut demand anak

1y trước

Sama-sama manfaat