KEPERLUAN BABY DAN IBU KE HOSP

Saya nak tanya. Biasa nak beli barang apa ya utk Ibu dan Baby utk bawa ke hosp ? Maaf lah saya First time. hee. Ada yang sudi nak share list tak barang apa perlu bawa? #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

utk ibu - pad - tudung - alatan mandian - baju dan kain batik nk discaj nt - buku pink jgn lupa - cawan.. pinggan.. sudu - roti n biskut - stokin - powerbank anak - pampers - kain lampin - baju dia - stokin n sarung tgan dia

semoga bermanfaat♥️🥰