Nak Tanye Mitos Ke Fakta Tentang Pantang Masa Lepas Bersalin?

Saya nak tanya.. Betul ke orang pantang xboleh tidur baring? Kena sandar je kalau nak tidur? Kenape ye?.. Mak saya selalu bising kalau saya baring.. Nanti cakap kesan da tua la and pape lagi.. Tapi pinggang saya xlarat nak duduk sepanjang mase.. Kadang saye sedih.. Memang kena paksa siksa diri camni ke? Saya selalu rehat dalam bilik je sebab nak baring rehat.. Betul ke? Ke hanye mitos? Tolong saya

7 Các câu trả lời

mitos je