bayi 26hari tak berak

Saya nak tanya bahaya ka jika bayi usia 26hari x berak sehari ? Anak saya byk kencing dan kentut ja. Purata bayi perlu berak berapa kali dlm sehari ? Sy bf dan bg susu formula. Baby first. X da pengalaman😥

2 Các câu trả lời

biase kalau fully bf xberak 2 3 hari normal. tpi kalau campur, xpasti pula. kalau risau, try g klinik tnya doktor. boleh juga try buat urutan pada perut bayi n buat gaya kayuhan basikal pd kaki bayi.

sehari x berak msih normal sis..

4y trước

Yaka nasib baik. Terima kasih. Esokny baru baby sy berak, tu pun nk dekat jam 12midnite.. Risau sy😢