Hi Mommies

Saya nak tanya, baby 6 bulan dah boleh consume cheese & yogurt ke? Kalau dah boleh consume, kat mana nak dapatkan cheese dan yogurt tersebut dan jenis serta brand apa? Tq in advanced..

2 Các câu trả lời

Kalau ikutkan KKM, bagi pure food dulu. Beras (nasi bubur), sayur, ikan, ayam, daging, buah. Kalau berani nak bg processed food; cheese dan yogurt, cubalah. Buat 4dr tu. Saya tak berani. Huhu. Saya bg anak Makan yogurt pun masa hujung 9 bulan. Tp yogurt plain tu ada surkosa pula 😬. Boleh tengok kat FB happy baby food Malaysia utk dapatkan info

2y trước

Sama-sama

Brand Emborg.