Simptom sakit punggung dan tulang punggung semasa trimester pertama.

Saya nak tanya, adakah normal untuk kita alami simptom sakit punggung dan tulang punggung semasa trimester pertama? Sakit ini muncul lebih pedih semasa pada waktu malam.

5 Các câu trả lời

Kalau saya normal,sebab tengah alami sekarang,kandungan dah 10 week 6 day,kalau gerak turun tangga payah,duduk pun payah,nak berdiri lagilah susah,padahal baru trimister pertama.Kalau saya tak kira siang or malam sama jer

Saya alami benda sama sakit tulang pinggul sebelah. Nak bangun jalan duduk susah sikit tapi sakit tu datang dan pergi

brapa week sis?..smg baik2 saja..mgkin baby nak mmbesar

Saya pun tgh alami .

not sure