Sakit tulang punggung

Ada tak mummy2 yg sakit tulang punggung. Skrg 35w. Adakah normal?

9 Các câu trả lời

Sy 34week mula makan pil kalsium. Terus tak sakit tulang punggung lagi. Memang Time minggu ni baby banyak ambil kalsium ibu.

sama la..sy 34w ni sakit sana sini..blkg pon sakit..xselesa...nk tido mlm2 pon semput rasa..mcm sesak nafas...serba xkena..

Sama la.. Mcm kne renjatan elektrik pun ada kt tulang tu.. Nk berjln mmg sakit

Normal...sy 37weeks skrg masih sakit.Sampai tulang pelviks sakit..🤭

Biasa sis ku, perut makin berat n besar, belakang akan sakit

sya start 33week sdh start sakit tulang punggung 😫

Ya normal sis… mungkin tak semua

sama la sy sakit tulang punggung