Hamil 5 bulan 1 minggu

Saya nak tanya , adakah normal perut kecil walaupon sudah 5 bulan mengandung ? Sbb risau pulak ramai tegur ckp "keciknya perut 5 bulan" ... Thanks 😊

7 Các câu trả lời

Relax je sis. Takkan kita nak kena pakai baju sendat baru dia nampak perut kita kan? Saya preg 8 bulan org pun tak perasan sangat. Lebih baik org tak nampak drpd nampak. Kalau nampak perut kang dia pegang2. Haa gitew 😁

Normal saja sis sy pun hampir 6 bulan org kata perut kecil. Yg penting baby kat dalam tu membesar ikut due date

Normal je sis , saya baby 7bulan baru nampak perut . Bila cakap pregnant ramai tak caye 😅

Normal je. As long as check up size baby ok, air ketuban ok, jgn risau.

ikut bdn sis..ade stgh npk jelas stgh x npk sgt..😊kira norml tu sis

Normal as long as baby sihat ya

In syaa allah. Ok je sis.