cirit birit

Hi, saya nak tanya adakah ibu kt sini preggy die cirit birit. Minggu lepas sy ada appointment bulanan dgn nurse, dah bgtau nurse yg sy berak2 tp die ckp sy bkn la d kategori cirit birit sbb dlm 1 hri sy cme buang air bsr 3x je kadang tu 2x saja. Nurse tu x bg ubat ape2 malah die tukarkan ubat sy dari obimin ke folic acid,iron tablet. Masalahnya bila mkn ubt tu bdn xboleh trima kerap membuang dan cair. Adakah kena refer hospital terus atau pegi ke kk minta tukar ubat?sy takut nurse xbg tukar sbb die bgtau obimin tak de stok kt sana.

2 Các câu trả lời

Sy pun selalu cirit time pg..sebab sy mkn ubat mase sebelum tdo. Bile ptg dah ok dah. Jd sy bt kesimpulan..mase cirit tu dy buang zat besi yg terlebih dlm bdan.

5y trước

Ohh mcm tu tp betul lah mmg pg die cirit birit

Sy beli kat farmasi jer. Sy pun x tahan ubat diaorg.