Effect vaksin

Saya nak tanya ada x mommies yang anaknya selepas vaksin hexa naik merah dkt bhg yg kena cucuk tu ? Anak saya dah 2 kali cucuk dia naik merah mcm tu slps 1jam-2jam merah tu hilang .. ada x yang sama mcm anak saya ?

Effect vaksin
1 Trả lời

Anak saya🙋🏻‍♀️

11mo trước

Tak bawa jumpa doktor sebab anak saya tak meragam dan nurse ada pesan kalau bahagian cucuk tu ada jadi bengkak atau merah, atau anak demam lepas vaksin tu normal. Tapi kena pantau baby. Kalau baby meragam dan nampak kurang aktif, bawa ke klinik.