Fibroid

Saya nak tanya ada tak yg kat sini pernah ada pengalaman mengandung ngan fibroid..sbb saya risaulah..doktor cakap jgn risau..tapi saya mcm x puas hati..risau sgt sbb saya mengandung selepas 9 tahun kawin..?

1 Trả lời

Tak perlu risau puan. Ikut je tarikh yang doktor bagi untuk appointment. Saya mengandung sekali dengan cyst. Alhamdulillah dah selamat bersalin bulan lepas. Still follow up dengan pakar walaupun dah bersalin sebab saya ada dermoid cyst.

5y trước

Alhamdulillah. Baru2 nii appoitment 20/1 scan check cyst dh takde. Alhamdulillah 🙏🏼