unmarried , tolong jawap

hi , saya nak tanya ada tak mana mana mummy yg unmarried? kalau beranak dkt hospital kerajaan takde masalah ke ? jkm tak amik ke anak kita ? saya dah 7bulan tapi pening fikir soal beranak nanti saya bulan bulan check dkt swasta je . ada tak yang ada pengalaman pasal hal ni ? tolong share pls . saya baru umur 18 , saya risau nanti anak saya jkm amik . sorry baru first pregnant takde pengalaman .

2 Các câu trả lời

Jkm takkan amik anak tu..cuma dia akan interview je..pastu nak tahu sape yg akan jaga anak tu.. tpi nanti buka buku pink kt klinik kerajaan tadah telinga sikit la kena leter dgn doc or nurse

Jkm takkan amik anak awk kalau family awk sanggup nk tlg jaga kan ..boleh je bersalin kat hospital kerajaan..checkup biase kat klinik desa pun blh je